Журналіст назвав прізвище поліцейського, що стріляв у Кривому Озері

Журналіст назвав прізвище поліцейського, що стріляв у Кривому Озері

Укрінформ
Головним підозрюваним у вбивстві чоловіка у Кривому Озері на Миколаївщині є сержант Денис Ляхвацький - такі свідчення дають його колеги.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook журналіст Дмитро Гнап.

"Головний підозрюваний у вбивстві на Миколаївщині - сержант Денис Ляхвацький. Це він стріляв з пістолета в загиблого Олександра Цукермана. Такі свідчення вже дають його колеги (чи співучасники), затримані у цій же справі", - написав він.

Нагадаємо, у ніч проти 24 серпня два наряди поліції прибули на виклик в помешкання 32-річного чоловіка, який вчиняв хуліганські дії. До нього були застосовані заходи фізичного впливу та кайданки, після чого чоловік помер.

Рідні звинуватили поліцію в убивстві. Біля прокуратури та райвідділу поліції зібралося майже 200 місцевих мешканців, які вимагали справедливого розслідування.

Експертиза встановила, що причиною смерті 32-річного Олександра Цукермана стала гостра внутрішня кровотеча та травматичне поранення серця. Травми завдані з травматичної зброї одним із поліцейських.

Трьох правоохоронців затримали. На сьогоднішньому засіданні суд обрав запобіжний захід у вигляді одного місяця перебування під вартою без права внесення застави співробітнику Кривоозерського відділення поліції Олександру Причипойді.

Фото: Novosti-N.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-