Нове ДТП у Польщі: загинула українка

Нове ДТП у Польщі: загинула українка

Фото
Укрінформ
У Польщі у Люблинському воєводстві сталася чергова трагічна дорожньо-транспортна пригода за участі мікроавтобуса з українською реєстрацією.

Про це повідомляє Польське радіо

"Автоаварія трапилася приблизно о 4-ій годині ранку на автошляху неподалік села Камінь Холмського повіту у Люблинському воєводстві. Ця дорога веде до пункту пропуску «Зосин-Устилуг». 29-літня жінка загинула на місці, після того як приватний транспортний засіб з’їхав на узбіччя та на швидкості вдарився у дерево. Крім 29-літньої жінки, в мікроавтобусі їхали ще дві пасажирки – 30- та 19-літня жінки. Обидві з травмами були доставлені до лікарні", - йдеться у публікації.

Фото: lubelska.policja.gov.pl

Водій, котрого також доставили до лікарні, був тверезим. За його словами, імовірно на дорогу вибігла дика тварина, яку він намагався об’їхати. Тоді авто з’їхало до рівчака та вдарилося на великій швидкості у дерево.

Нагадаємо, за останні дні це друга трагічна ДТП, у якій загинули громадяни України. У вівторок у Люблинському воєводстві внаслідок зіткнення мікроавтобуса з вантажівкою загинули п’ятеро українців – двоє чоловіків та три жінки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-