Вибухотехніки і кінологи вже обстежили центр Києва

Вибухотехніки і кінологи вже обстежили центр Києва

Укрінформ
Сьогодні правопорядок у Києві охоронятимуть 5 тис. силовиків. Вибухотехніки і кінологи вже обстежили центр столиці.

Про це в ефірі "112 Україна" повідомив глава столичної поліції Андрій Крищенко.

"Для охорони громадського правопорядку вже задіяні 5 тис. правоохоронців, встановлено 10 металодетекторів. Громадський порядок охороняється не тільки по вул. Хрещатик та на Майдані Незалежності, але і в інших локаціях, де будуть проводитися святкові заходи. Вже проведено обстеження вибухотехніками, задіяна кінологічна служба, здійснюється поверхнева перевірка осіб, які будуть перебувати в цих місцях. Ми готові забезпечити порядок", - повідомив Крищенко.

Начальник поліції Києва попросив громадян з розумінням поставитися до прохання перевірити документи і не брати з собою заборонені речі.

"Я прошу з розумінням ставитися до вимог надати документи, якщо виникнуть якісь ситуації, правоохоронцям швидше і легше буде розібратися. Не брати з собою заборонені речі, все це буде вилучатися, і надмірно не вживати алкогольні напої, тому що таких людей ми не будемо пускати, щоб уникнути якихось неприємних пригод", - зазначив глава столичної поліції.

Сьогодні Україна святкує 25-ту річницю проголошення Незалежності. В усій країні відбудуться святкові заходи, у Києві пройде військовий парад.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-