Луценко про справи Майдану: обвинувальні акти щодо 190 осіб уже в судах

Луценко про справи Майдану: обвинувальні акти щодо 190 осіб уже в судах

Укрінформ
Обвинувальні акти щодо 190 осіб, яких підозрюють у безпосередній причетності до силових розгонів учасників Революції Гідності, вже передані до суду.

Про це заявив Генеральний прокурор Віталій Луценко на урочистостях із нагоди Дня Незалежності та Дня Державного Прапора, інформує прес-служба ГПУ. 

«Так, більше сотні обвинувальних актів щодо безпосередніх виконавців силових розгонів протестувальників (136 обвинувальних актів стосовно 190 осіб) уже знаходяться на розгляді в судах. Ми очікуємо на винесення законних вироків у цих провадженнях представниками українського судочинства. Діяльність терористичних організацій та диверсійних груп, ведення гібридної війни сусідньою країною спрямовані на повалення конституційного ладу в Україні. Лише з початку року вчинено близько тисячі злочинів терористичного характеру», - цитує прес-служба Генпрокурора.

Луценко також запевнив, що правоохоронці «працюють на повну силу», щоб забезпечити невідворотність покарання для усіх учасників злочинної організації під керівництвом екс-президента Віктора Януковича, що протидіяла мирному волевиявленню громадян.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-