Марина Порошенко подарувала плавцям прапор на Паралімпіаду

Марина Порошенко подарувала плавцям прапор на Паралімпіаду

Укрінформ
Дружина Президента Марина Порошенко відвідала відкрите тренування плавців паралімпійської збірної та подарувала їм прапор на виступи у Ріо-де-Жанейро.

Перша леді прийшла у супроводі своїх дітей Олександри, Євгенії та Михайла, а також дітей з особливими потребами, повідомляє офіційний Інтернет-портал глави держави.

«Нехай цей синьо-жовтий стяг буде вашим оберегом і надихає на нові звершення! Всі українці підтримують вас, а Україна чекає ваших перемог!» - зауважила перша леді.

Зі свого боку паралімпійці презентували Марині Порошенко прапор із підписами всіх спортсменів.

Дружина Президента подякувала паралімпійцям за кожну вже здобуту нагороду та рекорд. «Кожна ваша медаль є не просто спортивним визнанням найвищого зразка, а дивовижною вірою в свої сили, підтримкою рідних та близьких; гордістю для всієї України. Своїм прикладом ви вселяєте віру й надію в серця мільйонів українців. Для всіх нас ви - зразок незламності й стимул для розвитку», - підкреслила вона.

Крім того, перша леді подякувала тренеру Національної збірної з плавання Геннадію Вдовиченку та всьому тренерському складу «за майстерність і вміння знаходити індивідуальний підхід до кожного спортсмена».

На зустріч зі спортсменами завітав і президент Національного паралімпійського комітету України Валерій Сушкевич.

Як повідомляв Укрінформ, на Паралімпіаді-2016 українська команда налічує 155 спортсменів, які з 7 по 18 вересня змагатимуться за медалі у 14-ти з 22-х видів спорту.

Урочисті проводи національної паралімпійської збірної України відбудуться 27 серпня о 19.00 на майдані Незалежності у Києві.

Фото прес-служби Президента України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-