Журналісти

Журналісти "підловили" Ющенка на порушенні ПДР

Фото
Укрінформ
Журналісти зафіксували на фото, як третій президент України Віктор Ющенко порушив правила дорожнього руху у центрі столиці, створивши аварійну ситуацію.

Про це повідомляє видання "Страна.ua", кореспондент якого зробив фото автівки Ющенка під час перетину подвійної суцільної смуги. 

У понеділок, 22 серпня, Ющенка помітили за кермом джипу Mercedes GL550 у центрі міста. Два його охоронці сиділи на задньому сидінні.

Правила дорожнього руху екс-президент порушив на шляху до міністерства екології. Він розвернувся у недозволеному місці.

За таке недотримання дорожньої розмітки передбачений штраф у розмірі 255-340 гривень. А у деяких випадках за подібне порушення відбирають посвідчення водія.

Видання зазначає, що Віктор Андрійович завжди любив власноруч керувати автівкою та неодноразово порушував ПДР в минулому.

ТаблоID попросив речницю Ющенка Ірина Ванникову прокоментувати даний інцидент. Вона підтвердила, що за кермом був екс-президент.

"Щодо перетинання подвійної смуги - якщо порушення було і зафіксоване патрульною поліцією, очевидно, буде сплачено штраф. А всі інші спостереження - дуже суб’єктивної якості", - зауважила Ванникова.

Фото: "Страна.ua"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-