Президент вручив співробітникам СБУ ключі від 192 квартир

Президент вручив співробітникам СБУ ключі від 192 квартир

Фото
Укрінформ
Напередодні Дня Незалежності України Президент Петро Порошенко у Києві привітав особовий склад Служби безпеки зі святом та вручив ключі від 192 квартир.

Про це повідомляє прес-служба Президента.

"Дехто нас буде критикувати: як же так? В умовах, коли держава рахує кожну копійчину, щоб забезпечити Збройні сили України, інші силові підрозділи, зброєю, речовим, харчовим, медичним забезпеченням нібито квартира - це друга черга.  Категорично - ні", - сказав Президент.

Порошенко заявив, що квартири - це така ж зброя, як і танки, кулемети.

"Бо коли співробітник служби, офіцер відчуває, що держава піклується про нього, що з родиною все добре, що діти мають можливість виховуватися в твердих патріотичних традиціях, то на серці спокійніше і воювати легше", - сказав він.

Глава держави підкреслив, що за останні кілька років співробітники СБУ отримали від держави рекордну кількість квартир. Зокрема, у 2015-2016 роках співробітники СБУ отримали 778 квартир. Лише цього року 366, з яких 304 житлових приміщення було передано у власність у Києві та 62 у регіонах.

За словами Порошенка, на черзі спорудження ще чотирьох будинків на 167 квартир, собівартість квадратного метра яких складає менше 9 тис. гривень. Значна частина тих, хто сьогодні отримує житло, є учасниками АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-