Чиновники Міноборони погоріли на земельній оборудці

Чиновники Міноборони погоріли на земельній оборудці

Укрінформ
Військова прокуратура викрила змову комерційного товариства із службовими особами Міністерства оборони України у незаконній передачі земельної ділянки військового містечка в Голосіївському районі м. Києва.  

Про це повідомляє прес-служба Військової прокуратури України.

"Військовою прокуратурою Центрального регіону України викрито посадовців одного з комерційних товариств, які за попередньою змовою із службовими особами Міністерства оборони України зухвало заволоділи частиною земельної ділянки площею 1,4 га вартістю понад 21,500,000 грн військового містечка, що розташоване в Голосіївському районі м. Києва, та побудували на ній житловий комплекс", - йдеться в повідомленні.

Також в повідомленні зазначається, що у житловому комплексі військовослужбовці квартир не отримали.

"Жоден військовослужбовець квартири у вказаному комплексі не отримав. За вказаним фактом 16.08.2016 розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 364 (зловживання службовим становищем) та ч. 2 ст. 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України", - зазначається в повідомленні.

Прес-центр уточнює, що досудове розслідування перебуває на контролі Головної військової прокуратури Генеральної прокуратури України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-