У Києві офіцерів учили співпрацювати з місцевою владою та пресою

У Києві офіцерів учили співпрацювати з місцевою владою та пресою

Фото
Укрінформ
У Києві 20 серпня на базі навчально-наукового центру міжнародної миротворчої діяльності Національного університету оборони України, а також військових частин Київського гарнізону та смт. Десна завершився Курс цивільно-військового співробітництва.

Про це повідомляє центр Цивільно-військового співробітництва. 

"Метою є підготовка особового складу груп ЦВС ЗСУ для участі у антитерористичній операції на території Донецької та Луганської областей. Військовослужбовців з усіх видів Збройних Сил України навчили правилам та методам налагодження комунікації між військовослужбовцями груп ЦВС ЗСУ та представниками органів місцевого самоврядування і соціально вразливих верств населення, а також іншим навичкам, що можуть стати у нагоді під час виконання завдань", - йдеться у публікації.

Як зазначається, однією з найважливіших навичок є вміння співпрацювати з засобами масової інформації для об’єктивного висвітлення тих процесів, які відбуваються у зоні АТО та у яких беруть безпосередню участь представники CIMIC разом із міжнародними і вітчизняними гуманітарними організаціями та різноманітними фондами і волонтерами. З цією метою за спільної ініціативи Управління ЦВС ЗСУ та керівництва ТРК «Україна» було проведено майстер-клас, щодо роботи з представниками ЗМІ.

Під час заходу перед військовими виступили Головний редактор ТРК «Україна» Юрій Сугак та керівник праймового випуску програми «События» Олена Цинтила. Вони розповіли про особливості співпраці журналістів з військовими у зоні АТО і з допомогою слухачів на практиці змоделювали та розібрали кілька ситуацій які можуть виникнути під час роботи зі ЗМІ. Також Олена Цинтила, на прикладі нещодавнього сюжету знятого за допомогою офіцера СІМІС у Мар’їнці, розповіла як необхідно подавати інформацію та готувати прес-тури.

За результатами, 39 офіцерів ЗСУ отримали сертифікати про успішне проходження курсу цивільно-військового співробітництва.

Фото: cimic.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-