Муженко: Основою нашої армії є контрактники

Муженко: Основою нашої армії є контрактники

Укрінформ
Основою української армії є солдати, сержанти і офіцери, які прийшли на службу за контрактом.

Про це після повернення з лінії зіткнення написав на своїй сторінці у Facebook начальник Генерального штабу Збройних сил України - Головнокомандуючий ЗСУ Віктор Муженко.

"Впродовж кількох днів перебував на лінії зіткнення. ... Переконався, що основою нашої армії є солдати, сержанти і офіцери, які заключили контракт і щоденно дбають про захист України від російського агресора.

Мобілізовані військовослужбовці також підготовлені досвідченими командирами і побратимами ефективно діяти на передовій. Будемо допомагати їм тим, що потрібно для перемоги над ворогом", - зазначив Муженко.

Він підкреслив, що Збройні сили готові до будь-яких випробувань.

Муженко нагородив солдат, сержантів і офіцерів за зразкову військову майстерність, мужність і стійкість на лінії зіткнення.

"Ворог щоденно отримує від них по зубах. Їх не треба переконувати за що вони воюють. Перемога нашого козацького духу над російськими ординцями не за горами", - написав Муженко, додавши, що наші воїни будуть краще вмотивованими на успішні бойові дії, коли їхню щоденну рутинну працю визнає командування і український народ. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-