Суд узяв під варту чиновника АТО, який погорів на хабарі в 230 тисяч

Суд узяв під варту чиновника АТО, який погорів на хабарі в 230 тисяч

Укрінформ
Держслужбовцю служби АТО, який погорів на хабарі в 230 тисяч гривень, повідомили про підозру та обрали запобіжний захід.

Про це повідомляє у Фейсбуці прес-служба прокуратури Києва.

"Київською місцевою прокуратурою №7 повідомлено про підозру посадовцю Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції, який отримав 230 тисяч гривень неправомірної вигоди. Йому інкримінують вчинення злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди)", - йдеться у повідомленні.

Сьогодні Подільським райсудом міста Києва, який підтримав позицію місцевої прокуратури, посадовцю було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 2 мільйони гривень.

Нагадаємо, зловмисника було затримано в рамках спільної операції працівників Київської місцевої прокуратури №7 та ГУ КЗЕ СБУ під час одержання 230 тис. гривень неправомірної вигоди. Вказані кошти він отримав від комерційної структури за перемогу у конкурсних торгах з виконання робіт щодо психологічної реабілітації постраждалих учасників АТО.

Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-