ГПУ оголосила про підозру екс-начальнику київського ДАІ Курінному

ГПУ оголосила про підозру екс-начальнику київського ДАІ Курінному

Укрінформ
Генеральна прокуратура оголосила про підозру колишньому начальнику управління ДАІ Головного управління МВС України у Києві Анатолію Курінному.

Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

“Генпрокуратура повідомила про підозру колишньому начальнику управління ДАІ ГУМВС України у м. Києві Курінному А.В.”, - йдеться у повідомленні.

Курінному винесено підозру у межах досудового розслідування справи щодо організації вищими службовими особами МВС за попередньою змовою з вищими службовцями органів прокуратури, судової влади та інших органів державної влади масових зловживань службовим становищем та постановлення суддею завідомо неправосудних рішень з метою незаконного переслідування працівниками ДАІ учасників руху «Автомайдан» під час масових акцій протесту у листопаді 2013 року - лютому 2014 року.

У прес-службі уточнили, що Курінному оголошено про підозру “у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 27, ч. 1 ст. 366, ст. 340 Кримінального кодексу України, а саме внесенні службовою особою до офіційного документу завідомо неправдивих відомостей, незаконне перешкоджання організації та проведенню зборів, мітингів, вуличних походів і демонстрацій”.

Фото: newsradio.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-