ДТП на Окружній: суд переніс розгляд апеляції на домашній арешт Євсеєнка

ДТП на Окружній: суд переніс розгляд апеляції на домашній арешт Євсеєнка

Укрінформ
Апеляційний суд міста Києва переніс на 22 серпня розгляд скарги прокуратури на домашній арешт депутата Макарівської райради Матвія Євсеєнка, який спровокував ДТП з тяжкими наслідками.

Про це в середу повідомили в прес-службі суду.

“Колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду міста Києва постановила: заявлений суддею Масенком Д.Є. самовідвід – задовольнити; відкласти розгляд апеляційної скарги до формування нового складу колегії. Судове засідання відбудеться 22 серпня 2016 року (12 год. 00 хв.)”, - йдеться в повідомленні.

Як повідомили в прес-службі суду, під час розгляду апеляційної скарги суддею Масенком заявлено самовідвід з тих підстав, що він є братом слідчого Слідчого управління Головного управління Національної поліції міста Києва Масенко Є.Є., яка звернулася до слідчого судді Шевченківського районного суду міста Києва з клопотанням про застосування запобіжного заходу відносно підозрюваного Євсеєнка.

Нагадаємо, 29 липня на Окружній дорозі Києва 27-річний депутат Євсеєнко, перебуваючи у нетверезому стані за кермом автомобіля Toyota Land Cruiser,  намагався втекти від поліції, виїхав на зустрічну смугу та спричинив зіткнення з автомобілем "Волга".

Літнє подружжя, яке перебувало у «Волзі», з тяжкими травмами було госпіталізовано. Чоловік за кілька днів помер у реанімації.

Водій Toyota Land Cruiser був також доправлений до медичного закладу, однак від госпіталізації відмовився. Експертиза показала, що в його крові було 1,85 проміле алкоголю.

Суд обрав для Євсеєнка запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту до 30 вересня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-