Очевидець: У Пітері спецназ знешкодив

Очевидець: У Пітері спецназ знешкодив "бойовиків" через дірку в підлозі

Укрінформ
Мешканець будинку у Санкт-Петербурзі, де ФСБ проводила затримання ймовірних бойовиків, розповів журналістам подробиці спецоперації.

Про це повідомляє Дождь.

«Все це відбувалося через мою квартиру. Я так зрозумів, що співробітники зробили в підлозі отвір, закинули туди заряд і тим самим знешкодили тих, хто там був. Ключі від квартири я залишив співробітникам», - розповів очевидець.

А інша мешканка того ж під'їзду розповіла, що багато разів бачила мешканців квартири, яку штурмували силовики. За її словами, вони постійно щось постійно вивантажували з автомобіля.

Водоночас офіційний представник Слідчого комітету Володимир Маркін заявив, що під час спецоперації в Санкт-Петербурзі вбиті четверо бойовиків. За даними СК, постраждалих серед мирного населення і співробітників правоохоронних органів немає.

Раніше повідомлялося, що співробітники ФСБ ліквідували двох імовірних бойовиків і двох затримали. За даними ФСБ, в квартирі переховувалися люди, які були оголошені у федеральний розшук. Їх звинуватили в участі в незаконних збройних формуваннях на території Північного Кавказу. Під час операції постраждав боєць спецназу.

За даними видання «Фонтанка», ФСБ проводила операцію за дорученням спецслужб Кабардино-Балкарської республіки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-