В Україні зросла кількість нещасних випадків на ж/д транспорті

В Україні зросла кількість нещасних випадків на ж/д транспорті

Укрінформ
Державна служба України з безпеки на транспорті констатує зростання кількості нещасних випадків на залізничному транспорті.

Про це під час засідання колегії заявив голова "Укртрансбезпеки" Михайло Ноняк.

"Потрібно посилити роботу з контролю на залізничному і міському електротранспорті... Коли кожен день ми бачимо досить неприємні цифри (за статистикою), які відбуваються на нашій залізниці, - велика кількість травматизму, великі втрати людських життів... При цьому наша позиція, центрального апарату, щодо цього повинна бути чіткою: я попереджаю керівників відповідних підрозділів - потрібно більш активно працювати по "Укрзалізниці", - сказав Ноняк.

У свою чергу, заступник міністра інфраструктури України Юрій Лавренюк також констатував збільшення кількості дорожньо-транспортних пригод на залізничному та колісному транспорті.

"Ми бачимо, на жаль, на залізничному і колісному транспорті зростання дорожньо-транспортних пригод за участю ліцензованих перевізників", - наголосив заступник голови МІУ.

Нагадаємо: Укртрансбезпека є центральним органом виконавчої влади, діяльність якого координується Кабміном через міністра інфраструктури і який реалізує державну політику у сфері безпеки на автотранспорті загального користування, міському електротранспорті, залізничному, морському і річковому транспорті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-