У Харкові викрили порностудію для іноземців: «моделей» вербували у соцмережах

У Харкові викрили порностудію для іноземців: «моделей» вербували у соцмережах

Відео
Укрінформ
У Харкові Нацполіція припинила діяльність студій з виготовлення та розповсюдження порнографічної продукції в мережі Інтернет.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

Поліцейські встановили, що організатори використовували орендовані квартири у Харкові. У виготовлення порнографії брали участь понад 30 громадянок України віком від 18 до 30 років.

«Дівчата спілкувалися з англомовними відвідувачами платних відеочатів та сайтів. За бажанням клієнта жінки демонстрували порнографічні шоу. Вартість однієї хвилини приватної бесіди складала від 3 до 7 доларів США. 40 відсотків з цієї суми «моделі» залишали собі, решту віддавали «роботодавцям», - йдеться у повідомленні.

Доходи від роботи лише однієї моделі складали понад дві тисячі доларів на місяць, а загальні доходи студій – близько 20 тисяч доларів на місяць. Робота цих студій була побудована за цілодобовим графіком.

Майбутніх «моделей» вербувальники шукали в соціальних мережах.

«Під час обшуків у шести квартирах-студіях виявлено та вилучено понад 20 одиниць комп’ютерної техніки, професійну фото- і відеотехніку. Крім того, вилучено базу даних зі списками моделей та інформацією про надходження коштів від закордонних власників відеочату, договори та інша документація, що свідчить про злочинну діяльність», - розповіли у поліції.

Дії членів ОЗГ кваліфіковані за ч. 3 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України. За вчинення цього злочину передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років. Одній особі оголошено про підозру. Розслідування триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-