Заступника глави

Заступника глави "МВС ЛНР" оголосили у розшук

Укрінформ
Прокуратура Луганської області розпочала спеціальне досудове розслідування щодо «заступника міністра внутрішніх справ ЛНР».

Про це повідомила прес-служба відомства.

"Оскільки вказана особа переховується від органів слідства та суду з метою ухилення від кримінальної відповідальності на тимчасово окупованій території Луганської області, його оголошено у розшук та на підставі ухвали слідчого судді у кримінальному провадженні розпочато спеціальне досудове розслідування", -  зазначається у повідомленні.

Досудовим розслідуванням установлено, що колишній співробітник одного із органів МВС України добровільно перейшов на сторону терористичної організації «ЛНР» та бере активну участь у діяльності силового блоку цієї терористичної організації, обіймаючи посаду "заступника міністра внутрішніх справ терористичної організації «ЛНР»".

У серпні 2015 року цій особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 КК України (участь у діяльності терористичної організації), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років з конфіскацією майна або без такої.

У прокуратурі нагадали, що минулого тижня було повідомлено про початок провадження щодо «голови ЦВК ЛНР» та щодо «міністра фінансів ЛНР».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-