Черновецький заявив, що його сина звільнили з-під варти

Черновецький заявив, що його сина звільнили з-під варти

Укрінформ
Колишній мер Києва Леонід Черновецький заявив, що Апеляційний суд Барселони звільнив з-під варти його сина Степана, якого підозрюють у відмивання грошей.

Про це він написав у п'ятницю на своїй сторінці в Фейсбуці.

"Сьогодні вдень 12 серпня 2016 року Апеляційний суд Барселони звільнив з-під варти без запоруки і будь-яких інших попередніх умов мого сина - Степана Черновецького!" - повідомив він.

За словами Черновецького, "всі подробиці цього процесу, а також наші подальші дії з повного відновлення справедливості й покарання винних у цьому абсолютно дикому звинуваченні, пред'явленому поліцією Барселони моєму синові, будуть дані моєю сім'єю після коментарів адвокатів".

Як повідомляв Укрінформ, 14 липня суд Барселони обрав синові колишнього мера Києва Леоніда Черновецького Степану запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без можливості внесення застави. Ухвалу було винесено у рамках спецоперації проти відмивання капіталів у каталонській столиці та селищі С'Агаро. Окрім Черновецького суд заарештував ще шістьох осіб.

12 липня у Барселоні у результаті спецоперації місцевих силовиків за підозрою в участі у кримінальній організації й відмиванні грошей затримали 11 осіб, серед яких і Степана Черновецького. Серед затриманих були переважно українці й росіяни, що мешкають у Барселоні. Затриманих також підозрюють у підробці офіційних документів і податкових махінаціях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-