МЗС наголошує: нині треба утриматися від поїздок до Криму

МЗС наголошує: нині треба утриматися від поїздок до Криму

Укрінформ
Міністерство закордонних справ України закликає українців та іноземців тимчасово утриматися від поїздок до окупованого Криму.

Про це йдеться у заяві МЗС України.

"Враховуючи неможливість української сторони забезпечити належну безпеку наших співвітчизників на території анексованого півострова, МЗС закликає громадян України та іноземців тимчасово утриматися від поїздок до окупованої території АР Крим", - йдеться у заяві відомства.

Міністерство закордонних справ України із глибоким занепокоєнням відзначає, що останнім часом суттєво загострилась ситуація на тимчасово окупованій території АР Крим у зв’язку із численними провокаціями представників окупаційної влади по відношенню до громадян України, зазначається у документі.

Зауважується, що нормою стали численні випадки безпідставного затримання громадян України на території окупованого півострова та Російської Федерації, відсутність гуманного ставлення до українців з боку російських правоохоронних органів, їх несумісної з людською гідністю поведінки, застосування до наших співвітчизників неприпустимих методів фізичного та психологічного впливу, у тому числі - тортур.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-