У Харкові поліцейський затримав трьох чоловіків – за стрілянину

У Харкові поліцейський затримав трьох чоловіків – за стрілянину

Укрінформ
Патрульний поліцейський припинив дії трьох хлопців, які влаштували стрілянину в дворі житлового будинку: попереджувальним пострілом він вклав їх на асфальт в очікуванні підмоги.

Про це кореспонденту Укрінформу розповіли у відділі комунікацій поліцейського головкому в Харківській області.

"Повідомлення про стрілянину в дворі надішло до Московського райвідділу поліції напередодні ввечері. Співробітник батальйону патрульної служби поліції особливого призначення "Харків", повертаючись додому, почув постріли і побачив трьох хлопців. Один з них направляв пістолет у бік будинку. Правоохоронець  зробив попереджувальний постріл вгору з пристрою для відстрілу гумових куль і викликав підмогу. Через деякий час на місце події прибув велопатруль і слідчо-оперативна група", - відзначили у відділі.

Встановлено, додали у відділі, що хлопці віком 25, 31 і 33 роки - жителі Харкова.

"З місця події вилучено стартовий пістолет. Факт події внесено до Журналу єдиного обліку правопорушень. Триває перевірка", - додали в відділі.

Як повідомили в патрульній поліції міста, велопатрульні, які прибули на місце події,  побачили трьох чоловіків, які лежали на асфальті обличчям вниз, а поліцейський пояснював, що затримав їх через стрілянину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-