Підозрюваного у жорстокому подвійному вбивстві заарештували без права на заставу

Підозрюваного у жорстокому подвійному вбивстві заарештували без права на заставу

Укрінформ
Орджонікідзевський районний суд Харкова підтримав позицію прокуратури обрав для 29-річного підозрюваного у подвійному вбивстві, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Про це журналістам розповів керівник місцевої прокуратури №3 Євген Кривоносов, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Чоловік підозрюється у подвійному вбивстві і замаху на вбивство (п.1 ч.2 ст.115, ч.2 ст.15, ч.1 ст.115 КК України). Максимальна санкція статей передбачає довічне позбавлення волі", - зазначив прокурор.

За його словами, підозрюваний раніше не був судимий: "Він має вищу освіту, роботу, одружений, двоє дітей".

У мережі з'явилася інформація, що 28-річний підозрюваний - учасник АТО, демобілізований за станом здоров'я, і що причиною жорстокості міг бути посттравматичний синдром.

Як повідомляв раніше Укрінформ, 2 серпня близько 8-ї ранку зловмисник проник у домоволодіння по вул.Франтішека Крала в районі ХТЗ і з кухонним ножем напав на господарів. У результаті, 58-річний чоловік отримав 17 ножових поранень, його 45-річна дружина - 6. Обоє померли на місці. 62-річна сестра загиблого, яка знаходилася у будинку, - єдиний свідок трагедії - доставлена в лікарню з ножовими пораненнями в груди.

3 серпня зловмисника було затримано. Поліція встановила, що він скоїв злочин з помсти за те, що загиблий не віддав грошовий борг його батьку. Підозрюваний також забрав з собою зняті з убитої жінки золоті прикраси.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-