Водію, що збив двох поліцейських, призначили заставу в 1,1 млн

Водію, що збив двох поліцейських, призначили заставу в 1,1 млн

Укрінформ
Водія, що збив двох поліцейських у Києві, суд ухвалив узяти під варту з правом звільнення під заставу у розмірі понад 1,1 млн гривень.

Про це повідомляє прокуратура міста Києва у Фейсбуку.

"Шевченківський райсуд м. Києва задовольнив клопотання столичної прокуратури та обрав для водія, який 1 серпня вчинив ДТП на Столичному шосе, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у сумі понад 1, 1 млн гривень", - йдеться у повідомленні.

Як наголошується, у разі внесення застави суд поклав на підозрюваного зобов'язання носити електронний засіб контролю, з'являтися на виклик до слідчого та не залишати без його дозволу місце проживання.

Нагадаємо, аварія сталася в ніч проти 2 серпня на Столичному шосе. Патрульні поліцейські, які виїхали для оформлення ДТП, огородили місце пригоди світловідбиваючими конусами та почали складати процесуальні документи. У цей час 33-річний водій автомобіля Opel Zafira скоїв зіткнення з автомобілями Fiat Scudo та зі службовим поліцейським автомобілем Hyundai Sonata. У результаті ДТП двоє патрульних поліцейських дістали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості і були доправлені до лікарні.

За попередніми даними, водій Opel Zafira перебував за кермом у стані алкогольного сп'яніння. Чоловіка затримали.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-