ДТП у Норвегії: більшість українців скоро випишуть з лікарні – посол

ДТП у Норвегії: більшість українців скоро випишуть з лікарні – посол

Укрінформ
За висновками норвезьких лікарів, більшість постраждалих в аварії українців випишуть з лікарні вже сьогодні або завтра зранку.

Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" заявив посол України в Норвегії В`ячеслав Яцюк, передає кореспондент Укрінформу.

За його словами, лишаються певні процедури, які мають бути здійснені, "але в цілому мені приємно повідомити той факт, що більшість наших співвітчизників випишуть з лікарні".

Посол розповів, що актуальнішим питанням наразі є проблема повернення наших співвітчизників, яка вирішується у координації із туристичною компанією, що організовувала тур, а також у взаємодії з місцевою владою та поліцією.

"Зараз перед нами стоїть завдання оптимально організувати доставку наших співвітчизників до України. Туристична компанія, що організовувала тур, уже знайшла автобус, і зараз обговорюється час виїзду цього автобусу до України", - сказав Яцюк.

Як повідомляв Укрінформ, у результаті аварії автобуса з українськими туристами в Норвегії до лікарні було доставлено, за різними даними, від 10 до 14 постраждалих. МЗС України підтвердило загибель однієї людини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-