У Міноборони назвали втрати бойовиків на Донбасі

У Міноборони назвали втрати бойовиків на Донбасі

Укрінформ
Протягом доби підтверджені втрати противника становлять двоє загиблих та четверо поранених військових.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

«Протягом доби підтверджені втрати противника склали двоє загиблих та четверо поранених військовослужбовців 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ, а також 2 (Луганськ) та 7 (Дебальцеве) окремих мотострілецьких бригад 2 АК (Луганськ) ЗС РФ», - йдеться у повідомленні.

Також російське окупаційне командування проводить посилення передових підрозділів, здійснює поповнення боєприпасів, пально-мастильних матеріалів та вдосконалює інженерне обладнання переднього краю на Сєверодонецькому, Слов'янському, Донецькому, Волноваському, Маріупольському напрямках. 

Крім того, продовжується ведення розвідки з метою уточнення змін у бойових порядках сил АТО. Зокрема, до повітряної розвідки залучались два безпілотні літальні апарати зі складу окремої роти БПЛА (Донецьк) 1 АК в зонах відповідальності ОТУ “Донецьк” та “Маріуполь”.

У ГУР інформують, що зафіксовано постачання озброєння та військової техніки, боєприпасів і пально-мастильних матеріалів з території РФ до пунктів призначення: Харцизьк - шість вагонів з боєприпасами (240 тонн), платформи з військовою технікою (вісім танків, чотири бойових машини піхоти); через Ізварине - колони військової техніки (19 танків, 11 бойових броньованих машини, три бойові машини 122-мм РСЗВ “Град”, дві самохідно-артилерійські установки, 44 вантажні автомобілі з боєприпасами, 34 паливозаправники).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-