У

У "шлюбній хатинці" Саакашвілі одним з перших одружиться боєць АТО

Укрінформ
Військовослужбовець Олексій Сокіл, що був поранений у зоні АТО і нині лікується у військовому шпиталі Одеси, одним з перших побажав зареєструвати шлюб в експрес-центрі біля будівлі облдержадміністрації.

Про це в соцмережі Facebook написав голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі.

"Олексія поранило, куля снайпера пройшла в двох міліметрах від серця. Він надіслав мені повідомлення на фейсбук про те, що його очікує ще одна операція, і перед нею він хотів би побачитися, а ще попросив українські та грузинські прапори. Сьогодні, напередодні операції, я відвідав його і побажав одужання. Я познайомився просто з дивовижною людиною, великим патріотом. Після одужання, відразу ж у день виписки зі шпиталю, він висловив бажання скористатися одеською послугою для одруження в нашій хатинці і розписатися зі своєю нареченою з Дніпра", - написав Саакашвілі.

Як повідомляв Укрінформ, під будівлею Одеської облдержадміністрації, на проспекті Тараса Шевченка, 4 будівельники споруджують "українську хату", що стане експрес-центром з цілодобової реєстрації шлюбів.

Однак проти будівництва висловився мер Одеси Геннадій Труханов, який заявив, що перш ніж будувати, ОДА мала пройти процедуру реєстрації. Він має намір подати заяву в поліцію і прокуратуру.

Проте Саакашвілі на презентації "хати одружень" підкреслив, що чекати реєстрації у міськраді не збирається і планує відкрити РАЦС 1 серпня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-