Мін’юст запрошує пари випробувати себе у

Мін’юст запрошує пари випробувати себе у "Шлюбі за добу"

Укрінформ
Міністерство юстиції України запрошує взяти участь у конкурсі "Шлюб за добу" всі закохані пари, які вирішили зареєструвати свої відносини і створити сім'ю.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook міністр юстиції Павло Петренко.

"Ця нова послуга від Мін'юсту надає можливість зареєструвати шлюб швидко і зручно, без попередньої реєстрації і відвідувань відділів РАЦСу. Насамперед, це питання є актуальним у прифронтових зонах. Також сервісом можна буде скористуватися у великих туристичних містах України. Вже на цьому тижні послуга почне працювати у Сєвєродонецьку і Одесі. Ми оголошуємо конкурс і запрошуємо взяти в ньому участь і стати першопроходцями новаційної послуги Мін'юсту всі закохані пари, які вирішили зареєструвати свої відносини і створити сім'ю", - йдеться у повідомленні.

Для участі у конкурсі треба надіслати історії свого кохання і фото на скриньку shlubzadobu@gmail.com. Історії будуть опубліковані на сторінці проекту.

Пари-переможці конкурсу зможуть першими в Україні "по-новому" зареєструвати свої відносини в наступних містах-учасниках проекту - Києві і Львові, - у перший день запуску сервісу: 14.08 Київ, 19.08 Львів.

"Буду радий особисто привітати переможців конкурсу зі створенням сім'ї на урочистій церемонії", - зазначає Петренко.

Як повідомляв Укрінформ, 13 липня Кабінет міністрів підтримав розроблену Мін'юстом постанову, яка ліквідовує застарілий і бюрократичний порядок реєстрації шлюбу, скорочуючи цю процедуру з 30 днів до 1 доби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-