Під час хресної ходи затримали шість людей - Аваков

Під час хресної ходи затримали шість людей - Аваков

Укрінформ
У Києві під час хресної ходи, організованої Українською православною церквою Московського патріархату, було затримано 6 осіб.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Невелика групка маргіналів з шести осіб, які намагалися розгорнутим плакатом  "Донбасс - это русский мир!" нести киянам благість, - відпочивають тепер в одному з райвідділів поліції. Слідчим цікаві ці особи та їхні аргументи, на молебень вони не потрапили. Десяток складних ножів, вилучених на рамках безпеки, - повернули власникам перед посадкою в автобуси додому. Чотирьох патріотів, які намагалися різкістю рухів зупинити цей церковний захід, - попросили не створювати шансу для провокації антиукраїнських сил, і після бесіди - хлопці поїхали додому", - написав він.

За словами міністра, провокацій і сутичок під час хресної ходи вдалося уникнути, зокрема завдяки проведеній профілактиці та введеним заходам безпеки.

"Хресна хода пройшла. Автобуси з учасниками сьогоднішнього молебня, в основному, - вже на шляху додому, частина людей ще моляться у лаврі. Провокацій і сутичок вдалося уникнути - злагоджено працюють Нацполіція і Нацгвардія. Дала свої плоди і проведена профілактика та введені заходи безпеки", - відзначив Аваков.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-