Поліція Чернігівщини затримала банду жінок-розбійниць

Поліція Чернігівщини затримала банду жінок-розбійниць

Укрінформ
У Прилуках Чернігівської області поліція затримала групу жінок-розбійниць, які пограбували 88-річну бабусю.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Чернігівській області .

"В результаті злагоджених та професійних дій поліцейським Прилуцького відділу поліції вдалося віднайти та затримати зловмисниць. Ними виявилися місцеві жительки віком від 34 до 40 років, а одна навіть не досягла 18-річного віку. Двоє з нападниць вже раніше мали проблеми із законом", - йдеться у повідомленні.

За інформацію прес-служби, зловмисниць було четверо. Спочатку вони самі нишпорили будинком, шукаючи гроші та цінності, а коли не знайшли, пригрозили господині сокирою. Налякана жінка віддала їм 1500 грн. Тікаючи з місця події, нападниці прихопили ще й мобільний телефон господині.

Затримали зловмисниць досить оперативно завдяки, в тому числі, нещодавно встановленій у Прилуках системі відеоспостереження. Усіх, окрім неповнолітньої, помістили в ізолятор тимчасового тримання. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище), що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна. Досудове розслідування триває.

До речі, за останній тиждень це вже друге "жіноче пограбування". Перше у Чернігівському районі вчинили три школярки 11, 13 та 15 років. Ідея скоєння крадіжки у них народилася під час гри на сільському дитячому майданчику. З будинку односельця дівчата винесли 1200 доларів США, мобільний телефон, алкоголь та продукти харчування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-