У зоні АТО загинув один з кращих сержантів

У зоні АТО загинув один з кращих сержантів "Київської Русі"

Укрінформ
В ніч на 24 липня загинув молодший сержант 11-го батальйону "Київська Русь" 59-ї механізованої бригади ЗСУ Сергій Шадських

Про це на своїй сторінці у Facebook написав журналіст Юрій Бутусов.

Шадських був смертельно поранений під час масованого обстрілу російської важкою артилерією. 152 мм гаубичний снаряд накрив позицію 11-го батальйону "Київська Русь", на якій знаходився військовий.

"Незважаючи на важке поранення, Шадських зумів сам викликати допомогу, і якоюсь неймовірною силою волі утримував себе у свідомості, залишаючись на позиції. Він пішов з життя як справжній воїн", - написав журналіст.

Оператор протитанкового ракетного комплексу "Фагот" Сергій Шадських родом із міста Фастів Київської області. Він воював проти російських окупантів з вересня 2014 року.

За півтора року війни здійснив багато бойових виходів і точних результативних бойових пусків.

Про роботу Сергія Шадських дізналися після того, як він у квітні 2016 року прямим влученням знищив два "Урали" з мінами бойовиків.

Нагороджений відзнаками міністра оборони України "За зразкову службу", "Знак пошани", відзнакою начальника Генштабу "За взірцевість у військовій службі" 3-го ступеня.

"Неможливо передати біль втрати його бойових товаришів і його сім'ї. Такі сержанти - справжній фундамент нашої армії. Такі громадяни - рушійна сила нашого народу", - пише Бутусов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-