На Київщині у двір приватного будинку кинули гранату. Господар у реанімації

На Київщині у двір приватного будинку кинули гранату. Господар у реанімації

Укрінформ
На Київщині працівники поліції встановлюють свідків вибуху гранати на подвір’ї чоловіка у Білоцерківському районі та причетних до цього осіб.

Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області.

У поліції зазначили, що сьогодні, 24 липня, до чергової частини Білоцерківського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Шкарівка в результаті вибуху постраждав 52-річний місцевий мешканець.

«З’ясувалося, що близько восьмої години ранку чоловік прокинувся від шуму на вулиці. Коли він вийшов у двір, то побачив що біля гаража хтось йому накидав цеглу. Господар почав прибирати її та раптом пролунав вибух, в результаті якого його тяжко було травмовано», - йдеться у повідомленні.

Потерпілий залишився живим.

«На даний час він перебуває в реанімаційному відділенні районної лікарні, де за його життя борються лікарі», - додали у поліції.

За фактом замаху на умисне вбивство слідчими Білоцерківського відділу поліції  відкрито кримінальне провадження  за ч.1 ст.15, ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України.  Наразі правоохоронці встановлюють свідків вибуху гранати та причетних до цього осіб, а також з’ясовують всі обставини події.

За даними «Сегодня» чоловік був активістом і добровольцем.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-