Двоє підлітків обікрали будинок загиблого бійця під час похорону

Двоє підлітків обікрали будинок загиблого бійця під час похорону

Укрінформ
У Золочеві Львівської області поліція встановила особи та затримала двох підлітків, які обікрали будинок загиблого в АТО бійця під час його похорону.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівській області.

"Працівники поліції встановили особи і затримали причетних до крадіжки грошей та майна із будинку 58-річного жителя міста Золочів, який служив у 53-й окремій механізованій бригаді Збройних сил України і загинув у зоні АТО 18 липня під час ворожих обстрілів між Зайцевим і Майорським у Донецькій області. Ними виявилися 14-річний та 15-річний жителі міста Золочів", - йдеться у повідомленні.

До Золочівського відділу поліції 22 липня, о 18.20, надійшло повідомлення про те, що у період з 12.00 до 18.00, невідомі обікрали будинок на вулиці Набережній у місті Золочів, де мешкає родина 58-річного учасника АТО, похорони якого відбулися в цей день у Львові.

Зловмисники дісталися до помешкання пошкодивши металопластикове вікно і викрали планшет «Самсунг», мобільний телефон «Самсунг», 3100 гривень, 100 доларів США та 70 євро. Загалом, на суму близько 40000 гривень.

Працівники поліції 23 липня у Львові затримали 14-річного школяра, а в ніч на 24 липня у селищі Шацьк Волинської області було затримано іншого причетного до крадіжки – 15-річного хлопця, який не навчається та не працює. Обоє – мешканці міста Золочів.

Як встановлено, підлітки добре знали загиблого бійця і його родину, а також те, що цього дня відбувається похорон. До того, як піти добровольцем захищати Україну, загиблий працював адвокатом і навіть допомагав одному з хлопців юридичними консультаціями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-