На Херсонщині екс-депутат з

На Херсонщині екс-депутат з "друзями" намагається завадити "Південному вітру"

Укрінформ
Під селищем Чаплинка Херсонської області група місцевих «активістів» намагається блокувати дії інженерного підрозділу, який, за погодженням із місцевою владою, веде підготовку до командно-штабних навчань «Південний вітер 2016», що мають розпочатися 25 липня ц.р.

Про це Укрінформу повідомило добре поінформоване джерело, близьке до Генерального штабу ЗС України.

«За оперативною інформацією, декілька чоловік намагаються блокувати дії військових інженерів, які готують шляхи для висування військової техніки. Мотивують це тим, що земельна ділянка, через яку має проходити цей маршрут, належить місцевому мешканцю, який, за дивним збігом обставин, офіційно є громадянином Російської Федерації. За попередньою інформацією, підтримує цю акцію колишній депутат-регіонал, він же і проплачує дії «протестувальників», - йдеться в наданій інформації. 

«Всі дії військових підрозділів, які планується здійснити в ході командно-штабних навчань «Південний вітер 2016» протягом усього наступного тижня, чітко узгоджені з органами місцевої влади та місцевими громадами. Використання навчань як привід для політичних акцій, тим більше, антиукраїнської спрямованості, є відверто провокативним вчинком. Упевнений, що у цьому випадку своє слово мають сказати правоохоронні органи», - додало джерело. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-