Гройсман вірить в олімпійські перемоги українців у Ріо

Гройсман вірить в олімпійські перемоги українців у Ріо

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман впевнений, що українські спортсмени повернуться з Олімпійських ігор у Бразилії з перемогою.

Про це він сказав під час офіційної церемонії проводів Олімпійської збірної України на Ігри ХХХІ Олімпіади до Ріо-де-Жанейро на Софійській площі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я переконаний в тому, що наші спортсмени повернуться з перемогою. Я знаю про те, що їм дуже важко сьогодні, потрібно працювати для того, щоби представляти нашу Україну, для того, щоби здобувати перемогу. Але коли ми дивимося на них, ми бачимо: вони є сильними, вони є професійними, вони мають підтримку українців. Вони мають підтримку кожного з нас, тому що прославляють спорт, прославляють нашу Україну і вони достойні того, щоби бути переможцями", - підкреслив Прем'єр-міністр.

Він побажав успіхів спортсменам перемоги у нелегкій боротьбі.

"Бо - тільки вдумайтесь! - десять з половиною тисяч учасників, більше двохсот країн, які будуть змагатись на цих Олімпійських іграх. Але ми обов'язково переможемо. Ми досягнемо кращих результатів", - сказав Гройсман.

Прем'єр-міністр передав Державний прапор України чемпіонці світу з художньої гімнастики Анні Різатдіновій та бронзовому призеру Олімпіади в Пекіні зі стрибків у воду Іллі Кваші.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-