Чернігівському військовому комісару призначили перевірку після скандалу в ЗМІ

Чернігівському військовому комісару призначили перевірку після скандалу в ЗМІ

Укрінформ
Міністр оборони України доручив перевірити інформацію щодо законності призначення на посаду нинішнього військового комісара Чернігівського ОВК.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

"Деякими засобами масової інформації було поширено інформацію щодо порушень, допущених під час призначення одного з військовослужбовців Збройних Сил України на посаду військового комісара Чернігівського обласного військового комісаріату", - йдеться в повідомленні.

З метою з’ясування достовірності інформації щодо порушень під час розгляду кандидатури офіцера для призначення на посаду розпочато перевірку.

Крім того, буде перевірено службову діяльність офіцера.

"У разі виявлення порушень, особи, винні у їх скоєнні будуть притягнені до відповідальності", - наголошують у прес-службі МОУ.

Нагадаємо, військовий комісар Чернігівського ОВК Олександр Криворучко став фігурантом журналістського розслідування програми "Люстратор 7.62". Журналісти розповіли про побиття комісаром підлеглого, яке було підтверджено вироком суду. Крім того, розслідування виявило  порушення при призначенні Криворучка, на якого в той час вже було накладено стягнення через неповну службову відповідність. У ЗМІ також з'явилася інформація про отримання військовим комісаром статусу учасника бойових дій за три відрядження у зону АТО по одній добі кожне.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-