У Приваті думають, що грабіжники могли викинути частину вкраденого

У Приваті думають, що грабіжники могли викинути частину вкраденого

Укрінформ
Зловмисники, які вчинили збройний напад на інкасаторів у Харківській області, могли втекти на вантажівці.

Про це журналістам розповіли у прес-службі Приватбанку, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"З інкасаторського авто викрадені 2,4 млн грн у банкоматних касетах. Всього  викрали 21 банкоматну касету, які досить об'ємні, з них можна скласти дві колони заввишки 2 метри. Такий об'ємний вантаж неможливо помістити в легкову машину. Можливо, злочинці використали вантажівку або позбавилися від частини викраденого вантажу", - зазначили в прес-службі.

Служба безпеки банку, як стало відомо, закликала тих, хто, можливо, знайшов касети, не намагатися розкрити їх самостійно: "Просто повідомте поліцію або банк".

Як повідомляв раніше Укрінформ, 21 липня близько 11:00 інкасаторська машина "Приватбанку" зупинилася біля одного з магазинів селища Куп'янськ-Вузловий. У ній знаходилися троє співробітників банку: два інкасатори і водій. Обоє інкасатори вийшли, щоб замінити у банкоматі касети. В цей час, двоє невідомих чоловіків, погрожуючи водієві пістолетом, витягнули його з машини, сіли в неї і втекли. Через 20 хвилин порожню інкасаторську машину знайшли неподалік від місця події.

Банк оголосив нагороду в 100 тис. грн за інформацію для слідства.

Розпочато кримінальне провадження за попередньою кваліфікацію "Розбій, спрямований на заволодіння майном у великих розмірах, здійснений організованою групою" із санкцією до 15-ти років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-