Укрпошта і НОК України випустять марку до Олімпіади та проведуть флешмоб

Укрпошта і НОК України випустять марку до Олімпіади та проведуть флешмоб

Укрінформ
Укрпошта спільно з Національним олімпійським комітетом підготували до випуску поштову марку «Олімпійські ігри 2016. Ріо-де-Жанейро», конверт та штемпель «Перший день» на честь проведення ХХХІ Літніх Олімпійських ігор.

Про це повідомляє прес-служба «Укрпошти».

«23 липня марка вводиться в обіг та вважається дійсною для оплати послуг з пересилання письмової кореспонденції. Цього дня на Софійській площі столиці під час церемонії проводів Олімпійської збірної на Ігри XXXI Олімпіади до Ріо-де-Жанейро відбудеться урочисте спецпогашення марки», - йдеться у повідомленні.

Для підтримки наших спортсменів Укрпошта та НОК України запустять флешмоб «Бажаємо перемог!». Українці, які вболівають за спортсменів національної збірної, зможуть написати листа з побажаннями для членів олімпійської збірної України та надіслати його в Олімпійському конверті з Олімпійською маркою на адресу: Національний Олімпійський комітет України, прізвище атлета, вул. Хорива, 39-41, м. Київ, 04071.

Всі листи будуть передані особисто спортсменам, яким вони адресовані. Крім того, надіслані листи прийматимуть участь у розіграші подарунків від Укрпошти та Національного олімпійського комітету. В акції братимуть участь тільки листи в Олімпійському конверті та з Олімпійською маркою і хештегом.

Ігри ХХХІ Олімпіади відбудуться в місті Ріо-де-Жанейро (Бразилія) з 5 по 21 серпня 2016 року. Бразилія стане першою латиноамериканською країною-господаркою Олімпійських ігор, яка прийматиме спортсменів з 206 держав світу. У змаганнях візьмуть участь 10 500 атлетів, які розіграють 306 комплектів нагород у 28 видах спорту. На даний момент у складі української команди 205 спортсменів, які виступлять у 27 видах спорту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-