Вкладникам Фідобанку розморожують виплати

Вкладникам Фідобанку розморожують виплати

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб відзавтра поновить призупинені 8 липня виплати коштів вкладникам ліквідованого ПУАТ "Фідобанк".

Про це повідомляє прес-служба ФГФВО.

"У зв'язку з прийняттям виконавчою дирекцією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб рішення від 19 липня 2016 року №1265 "Про початок процедури ліквідації ПУАТ "Фідобанк" та делегування повноважень ліквідатора банку" фонд з 22 липня 2016 року розпочинає виплати коштів вкладникам зазначеного банку", - йдеться у повідомленні.

Для отримання коштів вкладники банку з 22 липня до 2 вересня 2016 року включно можуть звертатися до установ банків-агентів фонду: ПАТ "Альфа банк"; ПАТ "Банк Кредит Дніпро"; ПАТ "Кредобанк"; ПАТ "ПУМБ"; ПАТ "Південний"; АБ "Укргазбанк".

Як повідомляв Укрінформ, Фідобанк було віднесено до категорії неплатоспроможних 20 травня 2016 року. У результаті відтоку коштів у банку почалися проблеми з виконанням зобов'язань перед клієнтами.

Станом на 20 травня 2016 року загальна сума невиконаних ПУАТ "Фідобанк" операцій клієнтів перевищила 500 млн грн (9% від його зобов'язань).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-