У Коломойського обіцяють 100 тисяч за інформацію про грабіжників інкасаторів

У Коломойського обіцяють 100 тисяч за інформацію про грабіжників інкасаторів

Укрінформ
Приватбанк виплатить винагороду у розмірі 100 000 грн за інформацію, що допоможе затримати злочинців, які вчинили збройний напад на інкасаторський автомобіль банку в Купянську (Харківська область).

Про це повідомили в прес-службі фінустанови.

"За будь-яку інформацію про особу злочинця, яка допоможе швидше розкрити злочин, буде виплачено винагороду у розмірі 100 000 гривень. Передати інформацію у банк можна за телефонами (056) 716-35-02 або (067) 565-12-34, на електронну пошту dezhurka@pbank.com.ua, а також будь-яким іншим зручним способом. Анонімність гарантується", - повідомили в прес-службі.

У рамках програми "Приватбанк проти злочинності" банк гарантує винагороду за інформацію, що сприятиме розкриттю будь-якого злочину, здійсненого проти банку - від збройного нападу на відділення до отримання кредиту за фальшивим паспортом. За останні два роки 95% злочинів були розкриті впродовж декількох днів після здійснення.

Як повідомили в службі безпеки банку, сьогодні об 11.05  в ході планової інкасації торговельної точки на інкасаторський автомобіль Приватбанку було здійснено збройний напад двома невідомими злочинцями, озброєними стрілецькою зброєю. Під загрозою застосування зброї злочинці змогли заволодіти транспортним засобом, який через 2 хвилини було виявлено співробітниками СБ банку і поліції недалеко від місця злочину.

Водій і екіпаж інкасаторського автомобіля не постраждали. За даними банку, з інкасаторського авто викрадено 2,4 млн грн у банкоматних касетах, призначених для завантаження банкоматів, що значно знижує шанси грабіжників уникнути відповідальності.

Нагадаємо, що найбільший в України комерційний банк Приватбанк належить олігарху Ігорю Коломойському.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-