Деталі розслідування вбивства Шеремета будуть увечері - Деканоідзе

Деталі розслідування вбивства Шеремета будуть увечері - Деканоідзе

Укрінформ
Керівники правоохоронних відомств особисто координуватимуть роботу оперативної групи з розслідування загибелі журналіста Павла Шеремета.

Про це заявила керівник Національної поліції України Хатія Деканоідзе у середу на екстреному брифінгу в Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Групу, яка буде укомплектована кращими нашими оперативниками, координуватиму я особисто і перші особи правоохоронної системи", - сказала очільниця Нацполіції.

Вона додала, що до складу групи увійдуть кращі оперативники Нацполіції і Служби безпеки України. До неї також будуть залучені представники ФБР США.

Деканоідзе підкреслила, що зарано говорити про конкретні напрямки слідства. Відкрито кримінальне провадження за статтею умисне вбивство, однак розглядаються всі без винятку версії.

"Ми розглядаємо всі версії, пов'язані з його (Шеремета. - Ред.) діяльністю, та інші версії. СБУ працює по своїй лінії", - сказала глава Нацполіції.

Вона запевнила, що всі нові деталі розслідування оперативної групи оприлюднюватимуться.

"Всі деталі справи, які ми будемо розуміти і знати, звичайно, будемо оприлюднювати. Але ми повинні розуміти, що розслідування це дуже скрупульозне, і за своєю важливістю питання є найпріоритетнішим", - наголосила Деканоідзе.

Вона також повідомила, що сьогодні ввечері оперативна група збереться спільно з представниками СБУ і ГПУ, і за підсумками цієї зустрічі журналістів буде поінформовано про деталі розслідування.

Зараз, за її словами, оперативна група працює з відеокамерами, які є на вулиці, де стався вибух, опитує свідків, членів сім'ї та колег по роботі.

Як повідомляв Укрінформ, у середу вранці на розі вулиць Богдана Хмельницького та Івана Франка в центрі Києва вибухнув автомобіль, за кермом якого був відомий журналіст Павло Шеремет. Він загинув.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-