Антитарифний мітинг чекає на віце-прем'єра та голову Міненерго

Антитарифний мітинг чекає на віце-прем'єра та голову Міненерго

Укрінформ
Протестувальники проти високих тарифів чекають біля будівлі міністерства енергетики та вугільної промисловості на зустріч із віце-прем'єр-міністром Степаном Кубівим та керівництвом міністерства.

Про це біля будівлі Міненерго, куди прибула протестна хода, заявив голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Виходили представники уряду і говорили, що віце-прем'єр-міністр Степан Кубів готовий з нами зустрітись", - сказав він.

Волинець повідомив, що зараз чекає на дзвінок від представників Кубіва, щоб домовитись про зустріч. Він наголосив, що готовий зустрітися з віце-прем'єр-міністром біля Міненерго.

Водночас голова Незалежної профспілки гірників закликав, щоб до протестувальників вийшов також міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик або його заступник, який відповідає за вугільну галузь.

"Ми вимагаємо, щоб міністр Насалик зараз вийшов сюди. Ми вимагаємо, щоб сюди вийшов представник міністерства. Якщо міністр утік, то в нього є заступники, є відповідальний за вугільну галузь", - закликав Волинець.

Він зазначив, що не розуміє чому цього року за рішенням міністерства купували електроенергію в Росії, чому міністр Насалик потай поїхав у Донецьк, де зустрівся з ватажками "ДНР".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-