Заступнику директора ОПЗ призначили заставу у 40 мільйонів

Заступнику директора ОПЗ призначили заставу у 40 мільйонів

Укрінформ
Солом'янський районний суд міста Києва обрав першому заступнику голови правління ПАТ "Одеський припортовий завод" Миколі Щурикову запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком 60 днів з можливістю внесення застави у розмірі 40 млн 584 тис. грн.

Відповідне рішення суд ухвалив у середу, повідомляє кореспондент Укрінформу .

"Застосувати до Щурикова запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб з розміром застави 40 млн 584 тис. грн", - йдеться у рішенні суду.

Нагадаємо, заступника голови "Нафтогазу" Сергія Перелому і першого заступника голови ПАТ "ОПЗ" Миколу Щурикова було затримано 14 липня у справі про розтрату коштів Одеського припортового заводу.

17 липня Солом'янський райсуд Києва взяв під варту першого заступника глави правління НАК "Нафтогаз" Сергія Перелому строком до 9 вересня з альтернативою внесення застави 80 мільйонів гривень.

Прокурори Спеціалізованої антикорупційної прокуратури просили Солом'янський райсуд Києва обрати першому заступнику голови правління "Одеського припортового заводу" Миколі Щурикову запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком 60 днів з правом застави в розмірі 205 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-