Суд відклав розгляд скарги Кулика на арешт майна

Суд відклав розгляд скарги Кулика на арешт майна

Укрінформ
Апеляційний суд міста Києва переніс на 28 липня розгляд скарги прокурора сил АТО Костянтина Кулика на арешт його майна.

Про це повідомили в ефірі 112 каналу.

Відповідне рішення суддя прийняв у зв'язку з тим , що в суд не надійшли матеріали даної справи з Солом'янського районного суду Києва.

Наступне судове засідання по апеляції Кулика відбудеться 28 липня о 15 годині.

Перед сьогоднішнім засіданням Апеляційного суду щодо арешту майна прокурора сил АТО Костянтина Кулика у нього сталася сварка з представниками добровольчих батальйонів. У ході перепалки з бійцями "Айдара" Кулик пообіцяв відмовитися від статусу учасника бойових дій.

На питання про те, чи брав він участь у бойових діях, прокурор сказав: "У бойових діях - ні, ми проводили слідчі дії в зоні проведення АТО. Я не подавав на УБД, не ініціював цього...Я завтра відмовлюся. Я цього не просив", - пообіцяв Кулик.

Кулик в Апеляційному суді оскаржує арешт, накладений на 3 квартири, 2 автомобілі та 1 об'єкт нерухомості, що належить його сім`ї. Апеляцію він подав на арешт всього майна.

Як повідомлялося раніше,13 липня колегія суддів Апеляційного суду м. Києва скасувала постанову слідчого судді Солом'янського районного суду м. Києва про відсторонення Кулика з посади військового прокурора АТО терміном на два місяці на час ведення слідства, винесену 4 липня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-