MH17: Штати впевнені, що винні в трагедії будуть покарані - посольство США

MH17: Штати впевнені, що винні в трагедії будуть покарані - посольство США

Укрінформ
Літак "Боїнг-777" Малайзійських авіаліній був збитий з території, що контролюється проросійськими бойовиками на Донбасі.

Про це йдеться в заяві посольства США в Україні.

"У жовтні 2015 року ми вітали висновки комісії з безпеки Нідерландів, оприлюднені в її остаточній доповіді про причини аварії MH17. У цьому звіті підтверджено, що MH17 був збитий ракетою "земля - повітря", - нагадали в посольстві.

"Наша власна оцінка не змінилася - ракета була випущена з території, що контролюється російськими сепаратистськими силами на сході України", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що Штати продовжують працювати з об'єднаної слідчою групою і правоохоронними органами: "Ми повністю впевнені, що ці фахівці проводять об'єктивне, достовірне і всебічне дослідження, яке ляже в основу незалежного судового процесу по притягненню до відповідальності осіб, винних у цій трагедії".

Нагадаємо, літак "Боїнг-777" Малайзійських авіаліній, наступний з Амстердама в Куала-Лумпур, був збитий 17 липня 2014 року в районі Тореза (Донецька область). В результаті загинули 298 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-