Аласанія оформив мотоцикл «за 22 хвилини» у новому центрі МВС

Аласанія оформив мотоцикл «за 22 хвилини» у новому центрі МВС

Укрінформ
Генеральний директор Національної телекомпанії України Зураб Аласанія на прохання міністра внутрішніх справ Арсена Авакова скористався сьогодні послугами першого в Україні сервісного центру МВС.

Про це Аласанія розповів на церемонії відкриття центру у вівторок, 12 липня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я прийшов сюди як громадянин. Коли я чую з вуст  очільника МВС "клієнтоорієнтований", я хочу перевірити, чи це працює. Я засікав - 22 хвилини (на оформлення мотоцикла - ред.) і  жодних проблем я тут не отримав. Не знаю, наскільки вони були готові до мого візиту, але якщо кожний громадянин буде отримувати те саме - буде круто", - сказав Аласанія.

Єдине зауваження, яке він висловив, що відкритий сьогодні центр розташований трохи далеко від центру.

"Але я подумав: ну не все ж для центрових (мешканців центру - ред.), а просто для людей - де б воно не було, приїхав і зробив. Якщо це буде по всій країні, всі будуть щасливі", - переконаний гендиректор НТКУ.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков у свою чергу висловив надію, що через дев'ять місяців такі сервісні центри з'являться по всій країні, і цей етап реформи МВС буде завершено.

"Ми будемо видавати тут різноматнітні довідки від МВС, зокрема про несудимість тощо, а найближчим часом після певної корекції законодавства також зможемо оформлювати особисту зброю і цілий ряд інших позицій ми хочемо сюди передати", - повідомив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-