В Укрзалізниці пояснили причину зупинки поїзда Одеса – Київ

В Укрзалізниці пояснили причину зупинки поїзда Одеса – Київ

Укрінформ
Зупинку швидкісного поїзда, що 11 липня рухався у напрямку Одеса - Київ, спричинила поломка бортового комп'ютера.

Про це йдеться у прес-релізі ПАТ "Укрзалізниця"

"Сьогодні, 11 липня, поїзд Інтерсіті+ №764 Одеса – Київ зробив вимушену зупинку через збій у роботі бортового комп’ютера. Помилка у роботі комп’ютера викликала спрацювання пожежної сигналізації – у тамбурі вагона №4 спрацювала автоматична установка пожежогасіння. Пожежі чи задимлення у поїзді не виявлено", - зазначається в документі.

Пожежна сигналізація спрацювала після відправлення поїзда зі ст. Вінниця. Поїзна та локомотивна бригади евакуювали пасажирів з вагона № 4.

Рухомий склад перевірили працівники локомотивної бригади, а також технічні представники ПАТ "Крюківський вагонобудівний завод".

"Фахівці встановили, що система пожежогасіння спрацювала хибно, обладнання електропоїзда працювало в штатному режимі", - зазначили в УЗ.

 Вимушена зупинка тривала 15 хвилин, після чого поїзд продовжив рух за маршрутом. Посадка пасажирів здійснювалась у всі вагони, окрім четвертого, у якому спрацювала сигналізація. У 4 вагоні відчувався специфічний запах від розпиленого аерозолю.

Усі пасажири були забезпечені місцями для сидіння.

Поїзд №764 Одеса – Київ, Дарниця прибув на кінцеву ст. Дарниця о 13 год 24 хв із запізненням на 16 хвилин.

Раніше повідомлялося про зупинку поїзда Інтерсіті+ у напрямку Одеса - Київ через задимлення вагона. Пасажирів евакуювали.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-