Ми схиляємо голови перед батьками героїв - Порошенко у день родини

Ми схиляємо голови перед батьками героїв - Порошенко у день родини

Укрінформ
Останні два роки стали непростим випробуванням для кожної української родини, але боротьба за незалежність та європейський вибір об'єднали нас у єдину велику родину.

Про це Президент Петро Порошенко заявив у своєму вітанні з нагоди Дня родини. 

"У складні часи російської агресії проти України сім'я не лише не втратила сакрального значення, а й набула ще більшої цінності. Останні два роки стали непростими випробуваннями для кожної української родини. Боротьба за незалежність, європейський вибір об'єднали нас у єдину велику, дружню родину, здатну дати належну відсіч ворогу", - сказав він.

За словами Президента, все найкраще, що є на землі, починається з сім’ї.

"Сім’я — джерело любові, добра, поваги, взаємодопомоги та збереження кращих традицій людських взаємин. Саме в сімейному колі ми формуємося як особистості, збагачуємося скарбами попередніх поколінь, переймаємо духовний спадок, щоб передати його своїм дітям. Мамина ласка, татусева мужність, бабусина доброта, дідусева мудрість, тепло хатнього затишку в колі рідних на все життя залишають глибокий слід у душі та серці кожної людини", - зауважив він.

Порошенко також підкреслив, що питання збереження сімейних традицій, виховання у дітей та молоді поваги до шлюбу, батьківства та материнства залишаються пріоритетними як для громадськості, так і для органів державної влади усіх рівнів.

"Ми схиляємо голови перед батьками, які виховали героїчних синів та доньок України, що стоять на захисті нашої Вітчизни", - наголосив Глава держави.

Він побажав кожній родині міцного здоров’я, миру, добробуту та злагоди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-