Румунські правоохоронці навчатимуть детективів НАБУ

Румунські правоохоронці навчатимуть детективів НАБУ

Укрінформ
Національний антикорупційний директорат Румунії (DNA) проведе низку тренінгових курсів для детективів та аналітиків Національного антикорупційного бюро України з техніки розслідувань і здійснення кримінального переслідування у корупційних провадженнях, обробки та використання даних розслідувань.

Про це повідомляє прес-служба НАБУ

«Ми підготуємо навчальні програми на основі нашого досвіду з урахуванням особливостей українського законодавства для детективів та аналітиків НАБУ», – сказав головний прокурор Національного антикорупційного директорату Румунії Гораціу Овідіу Байаш (Horatiu Ovidiu Baias).

 За словами першого заступника директора бюро Гізо Углави, досвід спеціалістів Антикорупційного директорату Румунії стане в нагоді українським детективам на певних етапах розслідувань.

 У рамках проекту підтримки НАБУ та САП за сприяння Консультативної місії ЄС Національна антикорупційна дирекція Румунії консультуватиме детективів та аналітиків у таких напрямках як впровадження сучасних ІТ-технологій та використання їх можливостей під час розслідувань, формування агентурної мережі та методики збору й обробки оперативної інформації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-