Прокуратура розповіла деталі вбивства відомої стилістки

Прокуратура розповіла деталі вбивства відомої стилістки

Укрінформ
Київською місцевою прокуратурою №10 направлено до суду обвинувальний акт стосовно 43-річного чоловіка, який у листопаді минулого року вчинив вбивство колишньої дружини, відомого стиліста Катерини Положай.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва 

"Встановлено, що обвинувачений ретельно готувався до злочину, вивчав розпорядок її дня та пересування по місту. 19 листопада він заздалегідь прибув до салону краси, яким керувала жінка, та став очікувати неподалік на її появу.  Зайшовши слідом за нею до приміщення та користуючись відсутністю сторонніх осіб, обвинувачений з особливою жорстокістю наніс екс-дружині численні поранення, переважно в область обличчя та шиї, які призвели до її смерті", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що з метою відвести від себе підозру зловмисник намагався знищити докази, вигадав алібі. Однак, завдяки професійним та злагодженим діям працівників прокуратури та національної поліції, у ході слідства вдалося здобути неспростовні докази вчинення злочину саме цією особою.

"Мотивом вбивства стали неприязні стосунки, які склалися між колишнім подружжям", - наголосили у прокуратурі.

Обвинуваченому інкримінується п.4 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю) та ч. 1 ст. 185 (таємне викрадення чужого майна) Кримінального кодексу України.

За вчинене йому загрожує довічне позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-