Росіянина, що в'їжджав в Україну за паспортом близнюка, видали вуха

Росіянина, що в'їжджав в Україну за паспортом близнюка, видали вуха

Укрінформ
Українські прикордонники у пункті попуску «Кучурган» зупинили громадянина Росії, який для перевірки надав паспорт брата-близнюка.

Як повідомляє Держприкордонслужба, під час перевірки автомобіля «Фольксваген», що прямував до України, помітно хвилювався один з пасажирів, який надав на прикордонний контроль паспорт громадянина Молдови.

Під час проведення ідентифікації в охоронців кордону виникли сумніви щодо належності йому документа. Адже на відміну від особи зображеної на фотокартці в паспорті, пред'явник не мав родимки на обличчі та мав дещо іншу форму вух.

Під час подальшої перевірки з'ясувалося, що 43-річний громадянин Російської Федерації свідомо використав для подорожі паспорт свого брата-близнюка - громадянина Молдови. Він сподівався, що українські правоохоронці будуть менш ретельно перевіряти особу з паспортом громадянина Молдови. Обидва брати-близнюки проживають у молдавському місті Слободзея.

Наразі заповзятливого мандрівника повернуто до Республіки Молдова та винесено рішення про заборону в'їзду до України впродовж найближчих трьох років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-