Федорко розказав у лікарні, що впав із лавки – журналіст

Федорко розказав у лікарні, що впав із лавки – журналіст

Укрінформ
Директор з вантажних перевезень і логістики "Укрзалізниці" Іван Федорко, який днями протаранив автомобіль фотожурналіста видання "Лівий берег" Макса Левіна з сім'єю, сказав лікарям, що упав з лавки.

Про це розповіла головний редактор видання "Лівий берег" Соня Кошкіна в інтерв'ю Громадському радіо.

"Головлікар сказала, що пацієнт звернувся до них о другій годині ночі, за власним бажанням. Його приймав черговий лікар. Він не був компетентний взяти у нього аналіз крові на наявність алкоголю, тому що записував історію хвороби з його слів. Іван Федорко сказав, що він впав з лавки і вдарився. Але при цьому лікар помітив характерний запах алкоголю і зафіксував це в історії хвороби", - сказала вона.

За словами Кошкіної, 4 липня Федорку під тиском журналістів було вручено підозру. Крім того, у нього взяли аналіз крові. За словам головного редактора "Лівого берега", лікарі стверджують, що незважаючи на на те, що минув час, можна встановити який рівень алкоголю був в крові Федорка станом на вечір 3 липня.

Як повідомляв Укрінформ, 3 липня на автодорозі Боярка-Забір'я автомобіль фотокореспондента Макса Левіна потрапив в ДТП, зіткнення сталося через виїзд на зустрічну смугу автомобіля Audi Q7, за кермом якого був Іван Федорко.

В автомобілі Левіна, крім нього, були також дружина і двоє маленьких дітей. Стан дружини і одного з дітей важкий - дружину з численними переломами було доставлено в лікарню. У сина фотокореспондента - забій головного мозку, він також у лікарні.

Проти Федорка відкрито два кримінальних провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) та за ст. 342 (Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві, уповноваженій особі Фонду гарантування вкладів фізичних осіб) Кримінального кодексу України. Досудове слідство триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-